top of page

Tvillingerne Iben og Maja

Helle Koefoed

Mor til Tvillingepigerne Iben og Maja er 20 måneder

(de var ca. et halvt år, da jeg lavede et vedhæng med dem)Kære Helle. Du er den heldige mor til et par skønne tvillingpiger. Vil du fortælle lidt om det følelsesspektrum, som man lander ned i, når man har fornøjelsen af at blive mor til hele to på én gang? 

Det har været en kæmpe oplevelse. Lige fra den første scanning, hvor jeg fandt ud af, at der var to, til nu hvor mine piger er spirrende selvstændige, skønne, smukke, sjove og stædige små damer. Jeg føler mig så evigt taknemmelig for, at jeg får lov at opleve deres unikke bånd, og hvor fascinerende forskellige personligheder, de har. Andre tvillingeforældre vil sikkert kunne nikke genkendende til, hvor meget de to kan bruge hinanden. De har altid en ven at dele livet med, én der forstår dem, og de er aldrig alene. Det var meget vigtigt for mig, at Palm Petit smykket skulle kunne fortælle den historie: Om deres særlige sammenhold. Derfor valgte jeg, at aftrykket skulle formes mellem deres hænder.


Hvordan opdagede du PalmPetit smykket, og hvad var dine første tanker om konceptet? 

Jeg så det vist på Instagram og kiggede nysgerrigt på webshoppen og læste op og ned om det. Jeg elsker unikke smykker med en historie bag, og det fangede mig virkelig, at man med Palm Petit er med til selv at skabe historien. Så skrev jeg lidt med Signe om muligheden for lave en lidt anderledes variant med pigernes håndaftryk på samme vedhæng, og kommunikationen med Signe var en stor del af oplevelsen, fordi hun kunne se, præcis hvor jeg ville hen. Som om min og mine pigers historie virkelig interesserede hende.

Du startede med at få lavet et smykke og kom senere tilbage og fik lavet endnu et vedhæng, så begge piger kunne arve et særligt minde. Hvorfor fik du lavet to vedhæng og hvad betyder de for Jer? 

​Det gjorde jeg, ja. Fra dag ét knuselskede jeg mit første vedhæng, som har Majas aftryk på den ene side og Ibens aftryk på den anden. Men som tvillingemor bliver man hurtigt klar over, at man skal have to af det meste (selvom man måske forsvor under graviditeten, at det ikke var nødvendigt). Vedhænget symboliserer for mig mine pigers sammenhold, og jeg vil gerne kunne give dem det symbol, når de bliver voksne. Men så dur det jo ikke, kun at have ét vedhæng. Så jeg bad Signe om at lave et mere, så de kan få hver deres. 


Tak til Helle for at dele

341 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page